NOTA: IN ACEST MOMENT PAGINA ESTE IN PROCES DE ACTUALIZARE. IMI CER SCUZE DACA UNELE LUCRURI NU FUNCTIONEAZA IN EA. CAT DE CURAND EA VA FI ACTUALIZATA. (14 martie 2006)
          Fotografiile din aceasta pagina sunt in mare parte scanari dupa negativele fotografiilor executate de mine la inceputul anilor "90. Sunt prezentate doar cateva clisee din toata colectia urmand ca, daca este cineva interesat de ele, sa fie puse la dispozitie printari retusate digital la dimensiunile dorite. Pe langa asta sunt prezente si fotografii color recente, fotografii vechi retusate, secvente video, prezentari PowerPoint, imagini pentru desktop, screen savers.
          Sub fiecare fotografie este prezentat felul in care ele sunt disponibile. Astfel:

- imaginea se poate deschidea printr-un singur click urmand ca apoi sa o puteti salva pe calculatorul dumneavoastra de unde ea poate fi preluata pentru printare.

- imaginea se poate deschidea printr-un singur click urmand ca apoi sa o puteti salva pe calculatorul dumneavoastra de unde ea poate fi postata pe ecranul calculatorului dumneavoastra ca si wallpaper. Dimensiunea imaginii este de 1024 x 768 pixeli

- imaginea face parte dintr-o suita de imagini reprezentand acelasi subiect. Puteti sa o vedeti la dimensiune mare dar puteti deasemenea sa luati legatura cu webmaster-ul acestui site pentru mai multe detalii privind persoanele din fotografie, locul unde au fost facute, posibilitatea prelucrarii digitale si reprintarii acestora la dimensiune mai mare.

- puteti descarca o prezentare montata in PowerPoint reprezentand un anumit subiect. Pentru descarcare dati click dreapta pe imagine apoi "Save target as...", alegand locatia de salvare de unde poate rula in mod independent.

- puteti descarca o prezentare video reprezentand un anumit loc, un anumit moment. Pentru descarcare dati click dreapta pe imagine apoi "Save target as...", alegand locatia de salvare de unde poate rula in mod independent.(300dpi, 1181x1636)Nunta lui Marcel Lucaci- CristestiNunta lui Dragos- Cristesti(400dpi, 2299x1575)Corul din Halmagiu 1961
(400dpi, 3150x4383)Corul Meseriasilor 1961
(400dpi, 3150x4139)Corul lui Michail Vidu 1893
(400dpi, 3150x4373)Corul copiilor 2004
(300dpi, 2276x3543)© C. Morcan© C. Morcan© C. Morcan© C. Morcan© C. Morcan© C. Morcan© C. Morcan© C. Morcan


All the photos are under copyright. Reproductions are for private uses only. If you would like to print pictures, download them into your system, or pass them on to friends, you may do so, as long as you do not use the pictures to create income from the reproductions.
© 2006 Darastean