galerie de arta
Niculita
Darastean


PEISAJE

Sectiunea contine fotografii din Tara Halmagiului in toate anotimpurile. Predomina peisajele, detaliile casnice si colturi necunoscute ale zonei.


VIATA RURALA

Viata rurala a halmagenilor se desfasoara intr-un ritm conservator traditiilor si sarbatorilor, conform cu un calendar nescris si rupt de lume. Acesta este insa "farmecul".


OAMENII

Oamenii si obiceiuri...oamenii si evenimentele importante din viata lor. Sunt acesti oameni care refuza adeseori modernitatea complexa si abuziva pentru simplitate.


IMAGINI VECHI

O poza veche reprezinta o marturie singulara a unei existente. De sub patina vremii rasar figuri cunoscute dar nedefinite, trasaturi ale stramosilor.


FOTOGRAFII
C. MORCAN

Albumul C. Morcan este plin de culoare. Culoarea unei amintiri care razbate atavic si inunda ochiul cu lumina peisajului rural atat de indepartat de griul urban.


FOTOGRAFII
WEBSHOTS

   Colectia de imagini de pe situl WEBSHOTS se poate descarca pentru a fi folosita ca si walpapers pentru monitorul dumneavoastra la rezolutii mari.


FOTOGRAFII
HIGH RES

   Sectiunea aceasta ofera fotografii la rezolutii mari, scanari de negative de la nunti si alte evenimente din zona Halmagiului, screen savers, prezentari pps, secvente video


COLECTIE
FOTOGRAFII DE BULETIN

   Colectia de mai sus este alcatuita din sute de poze de buletin ale unor oameni, de la copii la batrani, fotografii luate in perioada 1990- 1993


DACA DORITI SA ADAUGATI FOTOGRAFII IN ACEASTA PAGINA VA RUGAM SA CONTACTATI WEBMASTERUL ACESTUI SITE.

All the photos are under copyright. Reproductions are for private uses only. If you would like to print pictures, download them into your system, or pass them on to friends, you may do so, as long as you do not use the pictures to create income from the reproductions.